________________________________________________________________________________________________________________________________

Friday

contest . owh,so wonderful ♥

hyehyehye .. e'eh . lupa plak .. assalamualaikum kawan ;) .. hehehe .. nmpak x title tu ? nmpak x ? x nmpak? x pe . biar sye perbesarkan title tu eh .. contest,ouh,so wonderful so dh boleh nmpak lah kan ? heheheh .. nk tau x ? knp sye join . sbb hadiah dia CHOCLATE .. bkn choc je laa .. ada lagi .. contest nie cik sophie yg anjurkan. berminat ? roll VT .. baca smpai habis k. cik sophie, copy syarat2 boleh ? hehehe ..  thanks cik sophie comel ;)

***************************************************************
           

    Syarat-syarat contest:

    1. Tak wajib jadi follower. Tetapi saya tidak akan bertanggungjawab jika anda ketinggalan sebarang update contest ini.

2. Mestilah seorang blogger. Kalau menetap di luar negara pun boleh. 

3. Letakkan banner contest yang dilinkan terus ke entri ini di sidebar dan entri anda sepanjang contest ini berlangsung.

4.Tajuk entri anda haruslah : 
Contest "Owh, So Wonderful!" by Sophie Al-Yahya

5. Tag 3 orang rakan blogger anda dan pastikan mereka tahu.




                          cara-cara penyertaan



1. Letakkan satu gambar "owh, so wonderful" anda pada entry contest. Gambar bebas. Apa-apa ajelah yang berkaitan dengan number 2 di bawah.

2. Ceritakan pengalaman /moment anda yang wonderful yang haruslah berkaitan dengan gambar yang anda letakkan. Tak semestinya kena tulis panjang-panjang. Paling pendek satu perenggan. Paling panjang, bebas. Cerita lah pasal apaaaaa saja-keluarga, persahabatan, binatang peliharaan, percintaan etc.

3. Jika anda blogger anonymous, anda bebas meletakkan apa-apa gambar dari internet tetapi mestilah relate dan berkesan dengan cerita wonderful anda.

4. Jika pengalaman/moment anda yang wonderful itu tiada gambar, anda juga boleh buat seperti number 3.

5. Hanya entri berbahasa Melayu dan Inggeris sahaja diterima.


Contoh:
(Gambar owh so wonderful saya.)





                                            cara penilaian

Pemenang akan dipilih berdasarkan keberkesanan gambar dengan cerita. Terkadang moment yang satu saat pun boleh jadi wonderful. So think out of the box. Berceritalah sehingga dapat membuatkan saya berkata "OWH, SO WONDERFUL!!" Saya memang suka  baca cerita-cerita yang wonderful. Heeee.. =) =) =)


 HADIAH...jeng..jeng..jeng

Pemenang pertama : 
RM 30 +  Chocolate Hershey's (nyum2..)

Pemenang Kedua:
RM20 + Chocolate Toblerone

Pemenang Ketiga:
RM10 + Chocolate Dairy Milk (Chocolate Mousse)

Perhatian: Pen bersaiz normal diletakkan disebelah chocolate supaya anda dapat mengagak berapa besar chocolate ni. Kalau bangunan kita pakai manusia sebagai skala. Jadi untuk chocolate ni saya pakai pen bersaiz biasa okeh.

*penganjur berhak menukar hadiah jika berlaku sebarang kerosakan dan hadiah wang tunai boleh ditukar kepada kredit top up mengikut kemahuan pemenang.*

*Jika penyertaan adalah banyak, insyaAllah pemenang saguhati akan diwujudkan*




Tarikh tutup:
20 Februari 2011

Sesiapa yang berminat nak join contest ni sila comment di entry ini dengan menyertakan.
1. Nama anda
2. Email anda
3. Url entri contest anda
 
***************************************************************



okay,skrg saya dengan ini mengisytiharkan siti nurul aini binti abdul shukur,dengan rasminya telah join contest nie .. ececeh,kau siti. bkn main over lagi kan .. nk isytihar bagai .. gediks melebih .


 tgok lah ini gambar sgt comel lah itu budak ;)
comel x kamii ? comel x .. hehehhe .. tgok lagi jomm ..
hahahha .. boleh jadi cover magazine nie :P
okay laa .. buat setakat ini.korg tgok dulu gmbar yg nie kay ? :)

nak tau x ap yg wonderfulnya ? hahahah .. korg tunggu jap .. kejap lagi ad org nak berkarang dkat sini
okay.okay .. baca lah dgan khusyuk ...

ouh,so wonderfulnya saya, time nie birthday party farah hanim . yeahh .. one of my bestie, we had been friend almost 9 years, lama x ? alhamdulillah .. smpai skrg kiteorg still kkal lagi,, and hope there's no end in our friendship okay ara ? gmbar pling atas sekali tuu, biasalah . nme pon girl. yg girl tau snap,snap snap .. gmbar yg second tuu pon sme .. yg third tuu kiteorg baru lpas makan .. kenyang .. heheheh .. lepas makan kiteorg peg taman,al-maklumlah . rumah ara nie kn dpan taman jee .. so lpask2 lah dkat taman tuu .. apalagi main permainan budak2 laa .. main kejar2 n ice water .. sekali lah tuu  yg pasti kena larii .. hahahha .. klakar lahh .. tengah2 syok lari, tibe2 kasut siti plak cabut .. semua berhenti larii .. dorg just gelak je .. hahhaha .. then siti pon ckpp .. korg bukak kasut jomm, baru best larii . cehh,padahal nk cover malu kasut cabut .. haduhai siti kau niee .. pastuu .. rehat jp, then azan .. kiteorg diam je .. pastu dh hbis azan .. bce doa .. hahahaha .. smbung main balikk .. pastu hujan pulakk .. okay, kitaorg masuk rumah ara, then lepak2 .. pastu sorg2 balikk .. hehehhe .. wonderful x ? tak ?! sampai hati korg :( . tpi bg siti wonderful sngat2 .. sbb dpt lagi eratkan kiteorg punya friendship .. pastu dpt main prmainan yg dh lama kiteorg x mainnn .. smpai skrg siti still ingat lagi mcm mner siti jumpa nisha,fara and anisha :).. thanks a lot weyh,cause you always be with me when i need you guys :) ..


hahahha .. inilah dia bestie ku .. ketiga-tiga budak comel ini sudah bersahabat hampir 9 tahun yee .. ketiga2 .. farah hanim or ara or birthday girl tuu yg pkai bju pink tuu :) .. err,kami comel kahh ? comel jugakk laa .. wlaupon agk memuji diri sendiri di situ .. kami 3 sekawan



hahahhaha .. love you all lah dearr.. hahaha .. saya budak comot :P


saya mau tag beberapa org boleh x ? .. terima kasih :D
a tangled tale of fairytale
cik combi
rabie

p/s . sahabat,kau umpama air,aku umpama makanan. kita slaing memerlukan ♥ :)

        hahahahaha .. bermadah kata pulak kau, haishh :)

2 comments:

  1. haha..comel je perangai..

    wonderful.noted. thanks for joining & good luck. =)

    ReplyDelete
  2. hahaha .. thanks kak sophie for the support,kitaorg klau dh bersama-sama x kira tempat dahhh .. perangai kalah budak kecikk :)

    ReplyDelete