________________________________________________________________________________________________________________________________

Tuesday

♥2.march.2011♥

♥ 2.MARCH.1996
assalamualaikum .. ya ahli-ahli blogger (x jawab dosa,better jawab cepat) .. hahahha ..
pelik x, tajuk pertama n kedua ? tarikh sama tpi tahun lain .. nak tau knp lain ? tu laa lain kali sabar .. baca smpai habis,tupon if korg rajin ..

beza tahun kedua2 tarikh ni ialahh .. 1996 tahun klahiran . 2011 tahun dia genap 15 tahun TUA .. hehehe .. birthday bestie saya laa .. x tau ? smpai hati awakk .. dia ialah norfitri amelia ramli .. nak tgok gmbar budak comel nie ?  nanti dia marah saya laa .. takut nie .. curi je ? ermm , tak apa, birthday dia x kan na marah kan ?

since aku dh jatuh cinta ngan gmbar nie, x salah kan aku curi ? hehehehh

sempena itu aku nak nyanyi lagu ni untuk kau . special for you fitri .. aku tau suara aku x sedapp .. tapi ada aku kesah ? kau dengar k lagu nie .. syang kau fitri

happy birthday to you ..      ALLAH selamatkan kamu ..
happy birthday to you ..      ALLAH selamatkan kamu ..
happy birthday to fitri ..      ALLAH selamatkan fitri ..
happy birthday to you ..     ALLAH selamatkan kamu .. 

so, sdap tak ? heheheh ... i heart you babe .. do you heart me ?
serious, dah x tau nk ckp apa dahh .. heheheh .. :D 
enjoy your day sayang .. make this birthday better than previous year ..

sebelum itu, dengarkan lah dulu lagu ini .. special for you dear ..

cake ini special untuk kau .. mmndangkan kau dah TUA .. ingat tu .. dah TUA ..
so goodluck in your PMR dear :) ..


p/s .. sorry fitri . x bbrapa nk tersusun sngat lah gmbar2 tuu :) .. i loveyou darling ..

No comments:

Post a Comment