________________________________________________________________________________________________________________________________

Tuesday

RIBENA ? :O

assalamualaikum. wahh. nak tanya apa itu ribena ? lalalalaa. hahaha.a nak tauu takk tadi kan dalam kelas kan mcm bydak2 doehh. mcm kanak2 RIBENA. hebatt takk ? cikgu lambat masuk kelas. pergi belakang kelas buat sit-up. hoihhh. nak buat 6 pad ke apa ? siapa orang-orang tuu. aku, faem, atiqah and fasya. laps tuu. 2 masa akhir tuu kan cikgu plak tak masuk kelas mmg sangat bagus lah kan. hahahahaha. apalagii dong ? budak2 lahh kan. mula2 main wasabele-bele. sejenis permainan yang memerlukan speed yang baguss. main mcm gila. then tibe2 main OLA OLI KU BERI NAMA SAUDARA SAUDARI and so on. tahu takk tu permainan aku masa skolah rendahhh. masa tu aku darjah berapa entahh and now aku form3. wahh, sangat bestt kan. lepas tuu bunyi loceng sch ''kkkrrriiiiiinnnnnngggggg'' kitaorg keluar kelas nyanyi lagu BAPA KU PULANG DARI KOTA. hahaha. haihhh. apalhh. pastu nyanyi lagu AIR PASANG PAGI. mcm2 lagi ahh. semua lagu masa skolah rendahh.

masa main wasabele-bele tu kan semua org depan dtg belakang tgok kiatorg main. ahahha. smpai sarmala pengawas pon dtg eblakang tgok kiatorg,. then vaithis and gloriya. hahaha. kelakar, tapii bestt. nak keluar kelas tuu baru perasan yangg gloriya pon main mainan budak2 mcm kami. wahh . kuatnya pengaruh kami


selalu kalau cikgu masuk lambat or tak datang kiatorg bukak kedai kopi+rojak tapi tadi sebab a'a tak datang dia demam so hari ni tak bukak kedai dahh . hahahaha. YANG JANGAN JELOUS EHHH.:)

No comments:

Post a Comment