________________________________________________________________________________________________________________________________

Tuesday

kalau dah jodoh .. tak ke mana

haha .. yo yo .. my beloved reader ,, masih kan anda sudi menview blog saya ? thanks bro or sis .. haha .. malas lahh nak update blog diatas sbb2 tertentu .. x perlu lah dipaparkan kat sini .. x masuk PMR pon !! atau SPM atau UPSR . atau ... pape je



kalau dah jodoh .. tak ke mana .. jgn salah anggap yeah .. bkn jodoh yangg tuu .. nie lah yang nak crita nie .. sabar lah ojang oi .. 


begini cerita die .. bermula pada tingkatan1 pada tahun 2009 .. hari dan tarikh ? arrgghhh .. x ingat lah derr .. kena ingat ke ? bkn masuk exam sejarah pon .. hehe .. mule2 cikgu kte msuk klas 1GIGIH.. aww .. sukenye .. tpy tu smntara je .. pertgahan thun tkar klas .. msuklah klas fasih .. jd lah bdak klas fasih yang mmg fasih bercakap .. smpai form2 .. sungguh fasih sekali bercakap smpai kan kat blik gru tu slalu ada gossip pasal kami plajar 2 fasih 2010 .. haha .. bkn gossip yg bgus ,, kami lah pelajar yang pling BISING .. ye .. pling BISING dah MERIAH .. dan RIUH RENDAH .. kalah pasar .. ahha ..  tpy best sangatt .. lagi2 jagpreet,hafiz syukri,hafiz rahim dan rmai lagi .. suke pnggil kami BADUT.. nak twu knp ? sbb kami pkai bju purple .. kami slalu buad lawak kat dpan klas .. bile glak hidung kami merah .. haha .. nk twu spe kami ? siti nurul aini .. iaitu sye .. farah hanim .. anisha dah maslinda ..

tpi itu semua hanya sementara sahaja .. ye .. sementara shaja ..  form3 2011 aku mnjadi bdak klas 3GIGIH ..  hmm .. mesti rindu pelajar 2 fasih 2010 .. no more badut in klas 2 fasih .. haha .. kami semua dah berpecah ..  mesti rindu dorang .. confirm giler arr .. hehe .. best glerr dduk klas fasih .. x pe .. biarlah kami jadi bdak yg pling BISING .. tpi result kami boleh beat klas nombor 2 tau .. ish3 .. riak sungguh aku nie .. haha




haha .. okayy .. sampai di sini sje lah crita sye .. sye tau crite sye x mnarik .. x boleh nak buat novel .. ada aku kesah ? haha .. jadi jika ada tersilap bahasa .. sorry bro .. i didn't mean it .. byebyebye .. assalamualaikum .. 

                         
                                                                     
                               
                                                                             -TAMAT-

No comments:

Post a Comment