________________________________________________________________________________________________________________________________

Saturday

27.jan.2011

                  best dayy   

hey guyss .. wow .. nmpak x tajuk tuu ? nk tau x knp aku ckp best dayy ? sbb dia best lahh .. korg ada ke best day ? ada. ada ? x ada kann .. dah diam . baca je .. hehehe .. 27.jan.2011 bersamaan hari khamis .. aku dtg skolahh dgan nisha knonye nk tgok org lumba jalan kaki laa .. haha .. kiteorg nk masuk ? mmg x lahh ! 

then,kiteorg masuk skolahh .. abg zahid tgah interview budakk kat kantin ..aku n nisha pastu relaks2 je lah kat kantin ..then, dah x ada org kat kantin .. yg ada just aku,nisha,estrilia,jagpreet,heyqal n hafiz .. apalagi .. enjoy lahh .. kantin itu kami yang punya .. hahaha .. aku,heyqal,jagpreet n hafiz buat mini concert jat situu .. mcm2 lagu lah kteorg nyanyi .. estrilia yg tgah moody pon terglak2 dgr n tgok kiteorg .. pppeeerrrghhh ,, mmg best doe ,, hahah ,, nisha rakam video kiteorg time tgah nyanyi lagu TROUGH MY WINDOW .. ppergghh ,,, terlompat-lompat ..serious mcm kiteorg tgah perform on stage ouhh .. dari lagu perlahan smpai lahh lagu yg lajuu .. semua nyanyi .. aku sakit hati ouh ngan hafiz,suara dia sedapp sangat .perlahan tapi merdu .. from pkul 6 smpai 6.45 .. kiteorg nyanyi.. hahah .. lagu yg x hafal lirik tu kiteorg main rojakkan je .. hahaha ..

seriously mmg best gilerr ouhh .. terbaik dari kantin arhh .. x terluah doe .. hehehe . k.lah . that's all .. bye all :)


No comments:

Post a Comment