________________________________________________________________________________________________________________________________

Saturday

contest kami kembarkah ?

holla .. hye allz . nie second contest saya .. wow ..


tibe2 plakk suka contest kann ? hmm .. actually tibe2 je terniat nak join contest nie lpas bce kt blog http://fairyfysha.blogspot.com/ .. sbb tibe2 nk join contest nie bnyak sgt , tpi jgn salah faham . bkn smata-mata nk hadiah tau .. hadiah boleh beli . kawan yg satu mne boleh cri ganti .. klu nk kata bestie ramai giler arr .. klu boleh list nk list smua je .. tpi kn korg,sorry tauu .. heheh .. whatever it is korg still bestie forever aku even aku x bbuh nme korg ..
              
                                   nie picture yg nak dipetontonkann

 yeahh .. that's my bestiee .. nur nisha hishamuddin .. sbb apa saya panggil dia kmbar ? sbb kiteorg ad ciri2 yg sme .. kmi x kmbar pada wajah . tpi kiteorg sme pmikiran n prangaii .. nisha n me . n tau ap yg sme ? kiteorg nie gila2 .. brutal ? x yah ckp arr . sporting habess . yg pling penting . kiteorg berdua minat SHAWL .x percaya kteorg mnat shawl tgok gmbar kt atas tu klu x prcaya .. kiteorg suke pkai accesories kalau kluar g mana-mana ..  heheh .. kiteorg mmg gilerr kamera .. hehehe .. biaslaah tuu .. it's normal kann ? . nisha n me . bnyak sngat kongsi rahsia .. ''rahsia kau,rahsia aku jugakk'' .. you rock lah nisha .. macha betul lah kau nisha ..

dah bestie ngan nisha almost 9 years jugak lahh .. start dari standard 1 . smpai lh skrg .. and forever .. tipulah klu kiteorg x prnah gado . betul x ? bkn bestie mknenye klu x gadoo .. hahah . nk tau x . rmai org ckp kiteog adik bradik lahh . muka sma lahh . suara pon sama lahh .. kiteorg bile dengarr .. jz glak je lahh . x tau nk ckp apa .. heheh ..  maybe dorg ckp yg kteorg mcm adik bradik sbb kiteorg slalu bersama kott .. hahaha ..

hmm . that's all je kott ..



spe nk join contest nie . sla lah click link yg tertentera ye .. yg fairyfisha pnye tuu ..
tarikh tutup 29.1.2011 .. nie adalah syarat-syarat nye



=====================================================
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1.buat satu entry bertajuk CONTEST KAMI KEMBARKAH ?
2.semua blogger dialu-alu join contest nie,tak kira laki or prempuan pon boleh join.
3.WAJIB lah jadi follower fairyfisha,kalau nk join contest nie,senang nanti nak tau update terkini.
4.WAJIB letak banner contest nie kat sidebar..(untuk promosi..hehe) jgn lupa link kan entry contest nie tau ..
5.cerita serba sedikit lah pasal contets nie.
6.lepas join,jgn lupa tinggalkan link korg kat tempat comment CONTEST nie..
7.kalau rajin tag lah 3 org atau lbeh kawan blogger korg.jangan lupa inform dorg sekali tau,lagi ramai join lagi mnarik =)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
contest nie agk unik siket,sbb bukan pmnang jerk akan dapat hadiah dari dina , tapi 'kembar' pmnang pon akn dapat hadiah misteri dari dina..kiranye dina akn sediakan  2 hadiah untuk satu pmnang,

                                           apa hadiah ? ahaks
dina nak kasi hadiah misteri yg mnarik untuk korg dan 'kembar' korg,pmnang bakal dipilih berdasarkan entry yg pling mnarik,tertarik &DABOOMMM  pasal korg dan 'kembar' korg &contest nie. hanya 3 org pmnang sahaja akan  dipilih .

 mnarik kan ? so apa tunggu lagi ? jum lah ramai-ramai join contest nie ..

                SEMOGA MAJU JAYA SEMUA
=====================================================
 hmm,nie je lah kott . ingat. hargailah sahabat kita selagi dia ada bersama kita ;)

siti nak tag http://ceritahatii.blogspot.com/ .http://monsterbuntal.blogspot.com/  http://cgcmantap.blogspot.com/ http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/
http://www.comelstory.blogspot.com/  

have a nice day everybody :)

2 comments:

  1. comelnye....
    contest dah tamat...
    skrg time pemilihan pemenang..
    hehehe....
    neway thx 4 joined...
    gud luck k~ =)

    ReplyDelete
  2. thanks sys dina ;)
    gmbar skit jee .. ingtkan x bole ltak gmbar bnyak2 .. sedihnyee :(
    kalau tau .. mesti ltak bnyak2 .. tpi nk bwt mcm mner,dh tamat contest dahh .. nsib baek smpat .. hehehe .. ;D

    ReplyDelete