________________________________________________________________________________________________________________________________

Sunday

24.jan.2011

   CONTEST !!

hye guys .. hehe .. nmpak x tajuk kat ats tuu ? yeahh .. contest .. nie first contets yg aku msuk .. hope aku dpt ..wish me luck yeah guyss .. tajuk contest nie  ''kami berbaju kurung/melayu,kami tetap otai''  






 

0.o amik picture MrK(teddy bear) diatas dan buat satu entry khas utk contest nie
0.o mesti follow  http://ishsayang.blogspot.com/2010/12/combis-contest.html and tag 3 orang(mereka juga perlu follow)
0.o LIKE Ishsayang on facebook (sidebar)
0.o linkkan contest nie dan ble da ciap anta link anda kat ruangan komen entry nie . jangan anta kat shoutbox taw .

                                         nie plak picture yg aku nk pertaruhkan ..

saya dn mereka berposing mngenakan busana ciptaan mereka snediri .. ececeh .. yelah tuhh .. hahaha .. kami bergaya sakan di OPEN HOUSE rumah fira .. dan daya . girl yg pkai bju hijau shawl cream .. gmbar nei COOL jee .. heheh ..walaupon pkai bju krung kami ttap bergaya sbb kami gile lensa .. pkai bju krung pon sdap apa .. bru lahh nmpak mcm perempuan melayu terakhir .. gagaga .. girl yg pkai bju biru tu farah hanim .. besides me,nur nisha .. both of them my bestie ..  dh kawan ngan mereka almost 9 years .. lama x ? sblah nisha .. girl yg free hair tuu nme dia irdina ..x rapat sngat ,sbb bru knal ,, sblah irdina .. farah nurfildza .. dh lem jgak kneal dia . tpi x rapat sngat laa .. farah nur fildza n irdina satu skola tapi  x sama ngan me,nisha n farah hanim .. nei je kott nk ceritaa .. nak tag kawan2.. one of them my bestiehttp://ceritahatii.blogspot.com/  sys yana ..  http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/ n lagi sorg ,, kakak angkat ku. kak anis farah wahidahttp://anisfarahwahidah.blogspot.com/2010/12/welcomee.html .. 2 pmnang akn dipilih .. hope i one of them ..terlebih over plakk ..

okayy byebye .. have a nice dayy :)

No comments:

Post a Comment