________________________________________________________________________________________________________________________________

Sunday

23.jan,2011

               study group !!

heyy all . lalalalala .. lupa plakk .. assalamualaikum !! jawab cepat .. x jawab dosa doe .. alaa ..jawab salam bukannya ssah pon . waalaikumussalam .. kan senang ! aduyaii .. k.lah .. entry kali nie pasal study group .. tadi study group kat rumah farah hanim .. aku study pasla math je .. nisha n farah hanim siapakn homework dorg .. aku pnye homework ? dah siap dahh .. kakaka .. aku kn rajin .. rajin lahh sangat .. sblum g rumah farah hanim, g rumah kak anis .. jiran kak farah .. apalagi ? beli candy n ais krim lahh ... perkara wajib beli .. marshmallow .. sdapp doe .. lmbut .. gebu lagi ? kau nk ! beli sendiri doe .. 


then adik aku ,fatah call .. ''kak,cikngah dtg'' jwpan aku simple je . ''okayy,kjap lagi akk blik'' .. kjap aku tu 3o min tau ! .. hehehe .. kjap je kann ? before blik tuhh .. dh kmas2 buku smua dh pkai tudung .. blum blik lagi,sabar lahh , kiteorg main dulu !! hehhehe .. mcm bdak2 kan ? biasalah .. kteorg nie umur je 15 .. tpi ? perangai n cara pmikiran kteorg x ubah mcm bdak skolah rendahh ? kanak2 ribena lagii .. kiteorg lompat2 atas katil farah hanim , hahaha ...  mse mle2 dtg umah farah hanim tuu .. bkn trus blaja . mkn dulu, nk tau mkn apa ? sdapp doe ! sotong tepung ngan kari ikan merahhh .. sedap kann ? terliur korang ! padan muka .. lololo .. lpas dh mkn .. seperti biasa .. kita tangkap gmbar dulu .. haha .. spe photographer nye ? of course lahh aku,tapi x dpt bnyakk ponn sbb batteri camera fara low ..


pastu mse blik, kteorg g lagi rumah kak anis .. beli lagii .. hahaha .. biasalahh .. then nk blik tuhh , farah ckp ''wei,tu spe yg nek bsikal tu?'' nisha pon ckp .. ''fatah'' farah ckp lagi ''bkn lahh ,yg prempuan tu'' aku ponn ckp ''cousins aku kott' yeahh .. ternyata cousins aku .. then aku pon blik nagn dorgg .. bsikal ada 2 je ? nsib abek bsikal adik aku boleh carry org .. so adik aku carry aku smpai rumahh .. smpai lah aku ke rumahku syurgaku itu .


then,aku on9 FB .. e'eh .. lpas cousins aku balek bru aku on9 k. ingat aku nie jahat sngat ke ? tmbak pkai m16 bru tau .. lpastu tertekan blog kakak sorg nie .. klu x  slapa ku nme akk tu kak yana .. dia pnye blog cntek doe .. blogger hebatt tuhh ! aku tgok blog dia ada contest doe .. tergugat jgak iman aku mse bce tu,hadiah  dia mmg menggoda gilerr .. contest kami pose comey mcm tu lahh tajuk contest diaa .. tpi klu msuk pon blum tentu mnang . sbb follower dia rmai lahh .. 700something .. boleh ke aku menag ? insyaALLAH .. tpi aku x tau mcm mne nk join .. alang2 dia tgah on9 kat FB,apalagi .. amik pluang lah tnye kat dia .. borak pnye borak .. aku tnye kat dia ''nk join contets tpi x reti ''.. then dia ''ckplah contest yg mner ?'' aku pon ckp lahh ''ad brpe contest?huhu''kak yana ponn ckap . ''banyak,tgok lahh kat sidebar pastu click,'' aku tgok mmg bnyak ponn .. kak yana asal ganu.. heheh .. kebetulan plakk .. hahaha . laps tgok contest yg ad hatiku lbeh berminat dgn contest kami pose comey .. then nk tnye kak yana . tpi kak yana plak offlien .. so inbox je lahh dia .. hope dia bce and cpat balas .. tarikh ttup contest tuh 25 FEBRUARI 2011 lama lagi tuhh .. hehe  mudah-mudahan aku mnang .. aminn :)
k.lahh . ini je story untuk hari nie .. bubye korg .. doakan aku mnang tau  ! yeah yeah ^^ . aminn .. bye . takecare  guyss .. wish me luck k. daa .. have a nice dayy ;)

No comments:

Post a Comment