________________________________________________________________________________________________________________________________

Friday

22.jan.2011

                               sekolah mingguan  
  
hey guys .. lame x update blog kann ? x de story mcm nk update blog ? hahaha
grr ,, hari nie skola .. tpi x blaja sngat arr .. drpada 10 mse yg ada .. jz 4 masa je yg blaja . yg len tu apalagi ? main lahh .. time blaja pon boleh nyanyi lagi .. ngan heyqal n maslinda melalak dlm klas .. x kesah lahh apa org kata ,, janji happy .. tadi time PJ .. x tau Pj tu apa ? heish .. penddikan jasmani lah ngek ! .. okayy.time PJ tadi cikgu rahimah yg ajar pj x dtg .. then kteorg x tau nk main apa .. pastu kteorg nmpak bdak2 cina tgah main musang2 .. best ouh .. main kjar2 .. lama jgak arr x main mcm tuu .. pastu fara suggested nk main lompat tikus .. pastu aku nk .. org lain je x nakk .. then dia pon ckp .. jom main musang2 ? apalagi kteorg pon main lah msang2 .. haha ..seriously mmg best .. enjoy gilerr .. berfore main msang2 .. kiteorg lari lahh .. wow .. best giler tadi aku jatuh .. walaweh sdapp .. heheh ..

tak PJ smpai habes mse .. sbb ckgu soh msuk klas CERIA kan klas. .. hello ! my class ceria tau n plajar dia pon ceria skali .. smpai suara kteorg pon boleh dgar smpai bawah bak kata cikgu lahh .. tgah2 ceria kn klas tibe2 cikgu disiplin masuk,pastu cikgu kata ''awat bising sangat?tau x suara kamu boleh  dgar smpai bwah?'' .. dlm hatiku berbisik .. ''ye cikgu,kami tau tu,.. suara kami mmg x boleh nk kwal'' haha ..  klas kteorg CERIA weii ..x  prcaya ? mai klas kteorg tgokk .. jeles korang nnti .. x boleh pperrgii  lahh si fazrul tu .. mcm2 idea dia bgi .. then heyqal ckp .. ''ap yg ayol ckp jgn dgr,dia ngarut je tu'' wei heyqal! aku sokong kau doe .. pastu farah emilia n kteorg smua bincang nk cat klas colour ape .. fazrul mnyampuk lagi .. soh cat colour cerah bg nmpak ruang luas n syiling tinggi ..ececeh kau fazrul over betull ! pastu devya cakap .. haha .. yg KH tu kan ?? ye devya yg KH tu .. tmpat kediaman tu .. haha .. klas kteorg comel+ceria .. hehe .. perasan .. eh tpi btollah .. dlm 2 hari papan knyataan dpan n blakng kteorg dh siapakn ..  tpi smua tu kteorg bdak sesi pagi yg buat sendiri pkai duet kals pon sendiri .. tp farah emilia kata dia nk mntak duet from bdak form2 sesi ptang nak beli langsir ngan nk beli cat .. bnyak cntek muke dorg dduk kt klas cntek tpi x bayar apa-apa ponn .. at least bg lah duet klas untuk kteorg krang lah skit  rasa pnat kteorg tu .. dh lah bnyak habes duet tau ?! akhir tahun nie  kteorg nk mkn apa klu korg dduk free x ada share ponn .. heish
mse nk blik tadi .. farah emilia tulis kat whiteboard, something for bdak sesi ptang yg share klas ngan kteorg tu .. nk twu dia tulis apa ? x pyh tau lahh .. 
  
hmm. k.lah nie je kott untuk hari nie .. gmbar ? x de gmbarr lahh .. tapi ad gak gmbar yg bru edit sendiri oleh siti nurul aini .. hehehe

                              budak bajet comel .. 

yg berbaju biru farah hanim,besides her,nisha and me ,siti nurul aini

nie je lahh gmbar yg terpilih .. sbnarnye bnyak lagi .. tp malas lah nk upload ..k.byebye .. takecare

No comments:

Post a Comment