________________________________________________________________________________________________________________________________

Saturday

10.1.2011

                         TRUTH OR DARE ? 

assalamualaikumm .. heyhey ..saya sudahh kembali lahh .. yuhuuu ... pernah main truth or dare ? bestt ouh .. lagi2 main dgan org yg sporting .. tadi kat kantin skolah .. siti,nisha,aida,zulaikha,atiqah, fitri amelia, epul aizad n spe lagi ntah main truth or dare .. alaa .. prmainan yg pusing pen tuu .. or bottle .. spe yg ''bertuah'' tuu kne pilih truth or dare .. klu truth kne ckp jujur sejujurnya .. kalau dare kena buat ap yg dsuruh .. best ouhh .. best gilaa .. fitri amelia  dia org bertuah setelah bbrapa org .. sje nk tulis crita psl dia sbb siti rse klakar .. dia pilih dare .. then siti just gurau .. soh dia mnjerit kat satu pakcik yg tgah lap meja kat kantin .. usia dia about 30 to 40 something lahh .. menjerit .. ''pakcik,saya suka awak !!'' .. tersentap kejapp .. biar real minah nie slmba dia je ckpp .. pastu, suruh dia ckp blik, mnjerit pnggil nme pakcik tuu.. bila pakcik tuu nmpak jerit sye suka awak .. dah lah time tuu budak sesi ptang tgah rehatt .. ramai arhh .. mmg x tahan gelak laaa .. pastu dlm hati siti pon ckp. giler sporting kau !! .. hahahahahah .. even benda itu agk mmalukan, tpi dia buat jee .. barulah nmenye sporting .. keesokan harinya, main lagi, then kne , epul soh mnjerit kat satu abe yg kej kat kantin .. abe, ilove you .. hahaha .. just ckp je laa .. pastu satu lagii .. kne ckp pakcik itu handsome . keje kat kantin tu jugakk .. tpi bukan pakcik yg fitri amelia suka tu ehh .. hehhehe .. tu je lahh al-kisahnya ... :) 



kesimpulan yg boleh disimpulkann .. ceriakan harimu dengan permainan truth or dare .. dpt org yg sporting .. mmg best gila lahh ..

No comments:

Post a Comment