________________________________________________________________________________________________________________________________

Thursday

CONTEST GADIS SHAWL MENAWAN :)

yo yo ..wassup wassup derr .. e'eh . suda lupa lahh plakk .. korg nie apalahh !! .. assalamualaikum .. korg tgok tuu .. ada conetest !! mana ? tuu lahh !! tuu .. x nmpak ke ? haish, siti dh bold anda besar kan dah .. still x nmpakk ? amik spect tgokk .. hehehe .. contest shawl lahh .. wahh, rugii doe klu x join, shawl tuu .. siti kn minta shawl. mmg confirm msuk lahh .. korg nak join ? tak boleh .. hahahha .. boleh lahh .. just click akak comel nie .. then join lahh .. nak tau ap syarat2 nya ? dipersilakan melihat yeahh ?

ini dia syarat-syarat nya .. jengjeng ..

1.smua pown boleyh join, tapi terhad hanya kepada kaum hawa sahaja. Maaf guys. Anda tak boleyh join kontest ini. Nama pun kontest Gadis Shawl Menawan kan???
2. Korang yang join kenelah gayakan shawl korang. Tak kisahlah korang nk lilit ker, nak stail ala yuna, or ala siti nurhaliza or ala-ala gadis arab pun muleyh. Nak tambah aksesori lagilah digalakkan. Ape2 sahaja aksesori asalkan pemakaian shawl korang tu nampak kreatif.
3. Yang penting disini adalah SHAWL. Tudung bawal or selain dari shawl tak dibenarkan! 
4.follow blog akak comel tu tau :) 
5.letakkan gambar korang (gambar korang seorang jer), dan make sure korang pastekan jugak gambar di bawah ini kat blog korang.
6. (syarat baru! Sila alert:  Sila letak hanya satu gambar sahaja. Tak nak banyak-banyak dalam satu frame gambar. Hanya SATU keyh. :)
7. Korang kena terangkan sket pasal gambar korang tu. Tak payah bebel panjang-panjang sangat. Sket pun jadilah kan.   
8. Pastikan korang jangan lupa tinggalkan backlink untuk entry korang kat komen box entry nie
keyh. Nanti senang saya nak track korang punyer entry.
9. Jangan lupa untuk TAG sekurang-kurangnya 2 orang kawan anda yang mempunyai blog tau untuk join kontest ni.
10. Tarik tutup untuk kontest ini adalah pada 18 Februari, pukul 11.59 malam. Lebih dari tu, saya takkan terima tau. 
11. Keputusan pememang adalah MUKTAMAD. Sebarang surat menyurat, surat ugutan, email layang or apa-apa jua berbentuk tak puas hati, TIDAK AKAN DILAYAN.... 
13. Keputusan mahkamah... Eyh! Keputusan kontest akan diadili 60% oleh saya sendiri dan 40% lagi oleh juri undangan.
14. Hadiah MISTERI menanti pemenang-pemenang bertuah.
*akk, sorry syarat2 tuu copy and paste je, x taip .. takut  x smpat .. hheheh



tgk akk comel nie .. blingbling gituu ..
===========================================================

erm .. nk ckp apa nie ? heishh .. x ada idea lahh .. tiba2 air dh berhenti mngalir dlm otak, tuu yg x ada idea nak tulis nie ..erm , okayy .. siti mmg suka pakai shwal ..mula2 pkai shawl leceh gila laa .. biasalahh budak baru blaja kann .. x reti pkai shwal lagi,beselahh .. dah lama2 tuu .. suka lahh plakk ... hahahha . haduhaii .. hrrr .. korg nak tgok x gmbar yg siti nk tunjuk tuu ? alaa .. malu laa .. hehehh .. nak bubuh bnyak2 .. tpi x pelahh .. satu pon dh cukup kott .. nk tgok ke ? jgn gelakk tau ..

tutup mata dulu .. cpat lahh .. kira smmpai 3 . then bukak ..

jengjengjeng .. tadaaa
  
hey ! tengok tuu, ad spongebob laaa .. hahahha .. btw, comel x siti ? err >.< perahsantan plak kat sini .. habis banjir . haduiii .. hahahha ..



nk tgok lagi kee ? boleh bolehh .. kjap ea .. hiyaakk .. nie dia .. e'ehh .. mana ? mana ?  
alaaa .. taka da .. pnat godek2 cari .. taka da gmbar yg okay lahh .. waa :( .. nie pon okay kann ? kannn ?


yeahhh .. siti nak tag makcik-makcik yg betuah ini :)
cik terompah
mrs.fitwan 
sweet as sugar


awak awak ! saya ada shawl, awak ada tak ? ada,ada ? kalau ada, cpat2 lahh join :)

No comments:

Post a Comment