________________________________________________________________________________________________________________________________

Wednesday

blog contest ..

hyehyehye .. assalamualaikum to all blogers .. hari nie nk masuk satu contest .. walaupon dh bnyak contets siti masuk tpi x mnang .. nk buat mcm mner , x ada rezeki  . hahahhha ..


                         Langkah langkah nya adalahhhh...

1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk 
Contest Senyum Paling Ceria. 

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.


5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :) 


7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)

 ----------------------------------------------------------------------------------------
                              contest senyum paling ceria



 hee :D .. ini lah gmbarnya .. ceria kahh ? time nie baru lpas makan spaghhetty *mcm tu ke eja ? dkat open house robi , my bestie .. hee :Dlama kott dh bestie ngan dia .. tpi lpas habis sek.ren .. trus berpisah tpi kiteorg still contact2 lagi tau .. hahahh :)


 *kepada anda semua yg ingin sama mnyertai contest ini . cpat2 .. end date 31.march.2011 .. kalau nk click je sini cik namee


 tag 3 org .. jeng jeng jeng - 1.cik comot :D
                                           2.cik aish
                                           3.fitri amelia

































                              

.

1 comment:

  1. gud luck dear...tengs sbb sudi tag..klu sempat cik aish join ye..uwa..

    ReplyDelete