________________________________________________________________________________________________________________________________

Tuesday

just imagine if ....

heheheheh ,, hey all . so how are you . long time no see . ooppss , sorry . assalamualaikumm ;) . hahahha .. for long time didn't update my blog . a lot of story wanna share with you . butt . never mind lahh . just read what i'm gonna write :)

first of all , tak nak speaking . moreover , i'm a broken english . so just berbahasa melayu sudahh lah kan :) gunakanlah bhasa kebangsaan kita . aduhh ternyanyi pulakkk . dah lah tengah hujan . ehh . spe ajar korg hujan tu sebab suara sumbang . hujan itu rahmat lahh . tersedakk rahmat . aduhh . lari tajuk dahh . korg lah niee .. ini lah padahnya bila dah lama x berbual gn blog :D


you know whatt ., just imagine if korg dah habiss makan sedap2 thenn . tak ada duit nak bayar ? what happen ? and that happened to me just now . pppperrghhh , malu gila arh wa cakap sama lu . nasib baik lah time tu takk de org tau , yg tau just kita2 org je . ni semua farah syaida lahh niee .. ingt kan bwk duit kelas , tpi dia tak bawak bangang doehh . nasib baik time tu farah hanim punn tgah makan kt bidayah time tuu . tnye fitri , dia ponn tak bawak duitt . nasib baik farah hanim ada duit . so i just borrow her money .. alhamdulillah .. bak kata farah syaida '' nasib baik , kalau tk kerja lah kat sini '' sorry farah . aku tak rela -_____-


and next storyy . just imagine if your friend bgi korg fake lizard . what you gonna do ? since you also scared of lizard even it's fake and that happen to my lovely bestie nisha . dia mmg takut cicakk , then bgi kat dia . masa kat skolahh . tengah practise nasyid time rehat . heyqal tnye farah hanim spe yg tkut cicak . for sure lah farah jawab nisha kann ? so, heyqal and ali aim nisha je arhhh .. hahaha .. imagine yourself what happened . dia menjerit ,, ahhaha . kawwkaww lah dia menjerit . terbaikk lah kau nisha .. amsa kat bidayah pun sama .. bgi kat dia .. hahaha . dia control sikit sbb kat bidayah kann . tpi kecoh jgaklah bidayah tuu .. ahhaha . nisha nisha


and on the way nak balik rumahh . hujan . it's raining raining . hahahha . then farah nyanyi laguu SELAMAT TINGGAL KAWAN bangang punya farahhh .. haishhh . then ,me and nisha masuk time rap . apa lagii sendiri punya lirik lahhh kann .. yg pling ingat lah kann . kau pergi , aku pergi . kita sama2 pergi . kembali kita bersua , kita satu bumbung kita dua bumbung kita berbumbung bumbung , bumbung jiran bumbung kita juga , janji kita sama2 bumbung .. hahahha .. kluar tajukk doehh . whatever it is , i had a great day with them .. love them lahh . hee :D

before that . dengar dulu lagu niee ;)

No comments:

Post a Comment