________________________________________________________________________________________________________________________________

Monday

talking to the moon ? ==''

assalamualaikumm , aduhh , blankk , bukak blog truss blankk , selalunya cerita PENUH sampai tak terlarat nak tuliss , aduhaii . hee :D TITLE ? ignore jee , tak ada kaitan ponnn :) nk cerita apa ekk ? aduhh , kelu lidahh kaku tangann , masa dalam kelas tadii bukan main lagi .. aduhh , skrg niee macam KOSONG ..


okayy . whateverr . err.. nakcerita apa ekk ? okayy idea dtgg . hari nie dlm kelas sumpah moody gila . sebab WALLPAPER tu arhh . bajet perfect doehh .. mana tak de mood , pagi2 masuk sekolahh dah ada yg buat spoil kann . mmg BAGUS arhh kann ? terbaik arhh .. lpas tuu masuk kelass . mula2 tu okay je .. masuk waktu ketiga mmg wallpaper tuu dah buat hal . gila sape tak angin .? hari2 macam nie kott .. tension akuu , cuba masa kelas fasih , gaduhh2 pon still boleh focus , gaduhh mcm family tauu ,, tetibe plakk rindu kat budakk fasihh , haishhh .

memang tak bercakap lah kan sampaii balikk , nak cakap memang tak pandang muka dia , nk pandang ke ? harapan lahh kann . dah lahh gila populariti doehh . haishhh , sabar jee . nak buat mcm mana . ada setengah tahun lagi nk mengadap muka dia tuu . hello , if i only the one who hated him , it's okay . tapi nie majoriti class kott . masa agama , mmg nk mnghafal x dpt lahh kann .. okayy . let bygones be bygones . but , sampai bila nk mcm nie ? hari2 nak gaduhh . tk pe , slagi boleh sabar . aku sabar :)


masa balikk bestt , masa tuu nak peg kelas tambahan , tapi lekk luu , lepak kantinn dulu lahh kann . lpas tuu masa nk naik atas nak peg kelas tambahan tuu best . membuli budak baru kelas kitaorg , haha . wat dua sudahh ar kann . aduhh , mmg best lahh kann sorg2 kena tinggal member . nie lahh masanya nk mrapatkan hubungan silaturrahim .. hahahha . tapi dia okayy . sportingg , . hahaha , tak da hal lahh gn diaa ..
hee :) memang banyak KAN lah kann ? mood gila datang :P




okayy , my ex class ..  2 fasih . sorry picture no to clear . seriously , this class was an amazing class that i ever found . love being students in this class for two year , we fight , we having fun  just like a family , miss this moment badly , but now ? i had a new class and it is too bored :) luckily i have a few friends in that class that make me feel okayy . whatever it is , fasih still in my heartt :) miss when jagpret and hafiz used to call me , anisha , farah and mas BADUT FASIH :)


   enjoy reading honey ♥

No comments:

Post a Comment