________________________________________________________________________________________________________________________________

Friday

day to remember ♥

assalamualaikum. walawehhh. lama gila bhaii tak update. lalalalal . rindu doeh nak update tapi seriously tak sempat gila niehhh . wehhwehhwehh . ada banyak cerita nie . boleh buat novel. lalalalalal . gebang je lbihh


31.MAY.2011 - TUESDAY.

wahwahwah . pergii sch buat kerja kayu. gila lahh bagus. memang bukan bidang aku lah kan. then, nasib baik ada ika and heyqal. okay lahh but ika lagii banyak tolong aku buat kerja kayu lahh . dah siap2 nak kena chalet plakk *mcm tu ek eja dia ? lalalala. kena chalet sbb spray dah habiss . lahh, mmg bagus lah kann AKU MEMANG SUKA CHALET2 niee . wehh, hancur projek kayu aku derr. hancurr. mmg best. aku suka . nak je aku mnanges kat situ . yelahh dah penat2 aku buat dari pagi aku dtg sch just nak buat benda tu tibe2 hancurr.tapi aku tahan je. kat school lah derr, tak kan nak nangess plakk . gilo. lpastu cikgu suzaini cakap tak pe,tak pe boleh settle. aku pon balik rumah dengan hati yang penug dengan gundah gulana risau akan projek kayu ku itu,

1.JUNE.2011 - WEDNESDAY.

kembali lah aku pagi2 pergi sch untuk sambung kerja kayu aku .s engan hati yang risau+takut+gelak pergi lah amik kerja kayu tuu . hahahahaha . lpas tu kitaorg pergi kat bngunan sbelah bengkel bilik kh kononnya lah nak bersihkan and nak cantikkan kerja kayu aku tuu dengan THINNER. lastlast cikgu sendiri keluar dan tolong. memang best lah kann . aku masuk balikk bengkel dengan hati yang gembira+hampa pergi kat kotak kayu2 leja. tau tak kayu leja tu apa ? alahaiii. lebihan kayu yang org dah tak nak pakai tpi still boleh pakai kiranya aku nie kena kitar semula balik lah kayu2 tuu. tapi tak pe lahh . aku pon peg dan cari. alhamdulillah jumpa jgak . and dah siap paku balik semua tuu spray lah nasib baik ada. aku dah taknak dah chalet2 niee. fobia gila bhaiii . dah siap tuu punya lah best kn dah janji gn cikgu aziha and semua nakk makan mee bandung tapi cikgu suzaini tahan aku perghhh . suruh kemas bengkel . ylaa aku dah pakai kn tak kan cikgu plakk nak kemas. lahh, dah siap kemas troli kemas lagi troli satu lagii. last2 cakap gn cikguu . cikguu sya dah lambat satu jam setengah dah nk makan mi bandung nie.then cikgu cakap . await, lain kali tak boleh kaa ? pastu aku pon buat lah muka gedikk then ika pon cakap yang aku nak makan ngan ckgu aziha . then, baru lah dapat balikk.

then peg lah desa mas,warung maktam berjalan kaki sbb tak ada transport lah derr. then sparuh ajaln jumpa gn fitri dia naik basikal abg wawa. act nama dia abg teck hong. then pergi lahh . lepas tuu order ABC gn mee bandung. wahwahwah . gn cikgu aziha melompat sakan lah kann . hahahah . lari sana lari sini . kesian ibu aziha aku tuu . haishhh . then peg rumah kak shahratul aka kak ketul . yeahhh . aku naik moto ali . aku bawak derr . tapi EGO S jee . auto boleh lah cterrr.ali gn naqi cakap ''smpai plak kaki kauu''. woii cakap tu baik2 sikit lah derr . aku dh tinggi lahh . hahahha. then bawak separuh ajaln . lpastuu fitri cakap dia nak bawak . okayy . lpastuu pergi rumah kak ketul. wahh bukak kedai rojak jp. hahahaha. lpastuu cikgu aziha hantar2 org. then balikk . that's all .

DAY TO REMEMBER. becausee ? adalahh . hahahha . for me, memang best gila. because i;m the one who felt all that. hahahahah. lalalalalala. byebye. assalamualaikum :)

No comments:

Post a Comment