________________________________________________________________________________________________________________________________

Saturday

MID-TERM EXAMINATION

EXAM!!!!!!!!!!


haihaihai. assalamualaikum ;) mulakan dengan bismillah. hehhee. just nak bagitahu yang examination just around the corner. lagi beberapa hari je. haaaaa menghitung ahri detik demi detik.....kan dah ternyanyi. exam dalam seminggu je lagi tapi aku tak prepare hape pun lagi. wake me up please. tahun ni dah spm dah tak boleh main-main. i have to wake up and study smart not study hard. so awak awak semua doakan saya tau :)

haaa lupa pulak, hari tu time anugerah kecemerlangan sekolah kitaorg pasukan kor kadet polis teknik gombak buat kawad lintas hormat. hehehe nak tengok gambar? ni je yang ada :p


 yang ni just separuh je :)
 dalam db time penyampaian hadiah
 gwiyomi-ing with cikgu ajai


time penyampaian hadia tu sebak sangat bila emak best student ni nama dia hanif lahmudin naik pentas diiringi dengan bunga mangga, mesti mak dia bangga dengan penyampain hanif kan. i hope mak aku pun macam tu, bangga dengan akuu. one day :D jumpa dengan kak fash and kak yam. mereka lawa, tapi ada gambar dengan kak yam je


so ni je entry sampai lah cuti bulan 6 nanti. sebab exam 3 minggu :/ and cuti pun start lambat. ini tidak adil. orang lain start cuti 25 kitaorg start 29 may. okayy pasrah. bye kawan kawan :)


Jaga Diri Jangan Makan Hati

No comments:

Post a Comment