________________________________________________________________________________________________________________________________

Sunday

TRIAL DAH HABISSS!

TRIAL IS DONE!

assalamualaikum......hehehe alhamdulillah trial dah habis tapi tak boleh suka sangat sebab lagi satu bulan lebih je nak spm. trial soalan dia sumpah susah gila semua yang study last minute menyesal. paper terakhir engineering drawing ya allah boleh pulak demam muntah2 so tak dapat lah nak jawab dengan baik. ada 8 soalan dapat buat 4 je tu pun not fully finished tak larat sangat. tawakal je lah dengan result tuu. rasa malu pulak bila mama datang nak amik card nanti. hmmmm doakan kejayaan saya dan kawan2!

AL-FATIHAH
haaa lupa pulak, one of my friend meninggal dunia akibat accident. sangat sedih. baru lepas trial. ya allah tak tahulah apa perasaan cikgu2 tanda kertas dia nanti. alhamdulillah ramai jugak yang datang melawat dia. bersyukur punya kawan yang ramai. sama-sama lah doakan arwah berada bersama orang yang beriman.

ya allah bukakanlah pintu hatiku juga pintu hati rakan-rakanku, lapangkanlah dada kami untuk menerima ajaran guru-guru kami, ingatkanlah apa yang kami terlupa, berilah apa yang kami perlukan dan permudahkanlah apa yang sukar bagi kami. insyaallah :)

jaga diri jangan makan hati :)

No comments:

Post a Comment