________________________________________________________________________________________________________________________________

Saturday

TRIAL SPM

TRIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL



assalamualaikum uolls :) hikhik watcha lama tak update entry kan....well spm trial just around the corner. cuak ? gila tak cuak......preparations? mestilah belum. malam exam tu confirm stress gila. minggu pertama exam semua subjek teras, minggu kedua subjek tough. fizik, chemist, addmath, pkm and lk. yang paling takut lk ahh lukisan kejuruteraan insyaallah i can make it. yang tak best tu time minggu trial tu hari sabtu sekolah ganti tapi still sekolah subjek sejarah kertas 3, on that day mama buat makan2.......................without me. hahahhaha its okay trial trial. bak kata miss tan raya kita PELAJAR SPM nii sehari je. okayy lah tu je. people around me semuanya struggle. i felt so awkward sebab terlampau relaks. ada jugak yang tegur suruh study its not that i dont study at all but tak lah stuggle sangap macam diaorg. kalau terlampau memaksa sgt pun tak boleh, kalau hafal sampai lewat malam nanti hari exam tu  blank terus tak dapat jawab apa. haihhh i'll break the legs! takecare guys. PRAY FOR ME YEAAAHH

jaga diri jangan makan hati :)

No comments:

Post a Comment