________________________________________________________________________________________________________________________________

Thursday

birthprankday :D

assalamualaikum. heee. heyheyhey. jawab cepat. tak jawab dosa. jawab rindu. :D hee :D rindu kee ? alahaii, lama ke tak update blog. k.k. ni haa ada cerita tak lah baru lama pon tak. tapi tak update, hee :D

17.9.2011- hee :D prank for naqiyuddin aminy, suprise birthday untuk ahmad fitri. kita cerita pasal prank dulu k. ni semua ali punya pasal lahh. online2 je trus dapat im dari ali suruh comment2 kat wallpost ali, ouhh, syok jugak apa lagii join ahhh. abang man lah nii tuduh naqi tikam belakang dia. kiatorg lagi api-api kan naqi. lepastuu abang man,abang akmal and bberapa org lagi jumpa naqi kat taman. kiteorg tengok dari jauh. tak tahu lah apa yag dorg deal kan, yang aku tahu naqi kena BANG BANG BOOM. mcm apa,mcm siot jee. ahahaha, muka naqi dah merah dah konon dah tahu dah benda semua tu yang dia kena prank. padahal nak cover. dey tambhii pigidaaa, :D mual2 ingatkan tak dapat pergii call fitri kat puchong,text atiqah nak keluar. hm,alamatnya tak boleh join. tibe2 dapat call, abang man cakap dia boleh ambik, apalgiii tersengeh2 lahh, tanya mama boleh tak ? then abangah cakap kena ada prempuan dalam kereta tuu, lepastu abang man call balik and dalam kereta tu ada perempuan.kak farahin n anys faizurita. dapatlah siti pergii.

lepastuu yang si fitri ni tak perasan plakk yang kiteorg buat surprise untuk dia. abang man beli kek, kat atas kek tu tertulis F&N. fitri dan naqi. atotototo, shoo shuweeettt. untunga hh ada org nak prank kau naqi, haishhh. teringin jugak nak kena prank. lalalala~ nak tau tak apa alasan abang man buat suprise untuk fitri, just sebab abang man tak ada time birthday fitri. perghhh, best gilerr. untung ahh ada abang mcm tuuu. fitri kata dia hampir  menangis, hahaha, cover macho lah kauu. haishhhh, yang lelaki bermula lah permainan tepung2, dan balik kek. mastermind(abang salman) paling teruk kena. tuu lah padan muka :P prank org lagiii. hahahaha. perempuan main dgan perempuan. lelaki dengan lelaki lahhh.

dah puas main tuuu,kek pon dah habis, apalgiii ? balik ahhh. hahaha. abang salman hantar lagiii. tu je lahhh :D
errr,tu je lahh kott. :)

mereka2 yang join :D
-abang salman,abang akmal,ali imran ~ mastermind
-abang naque,hezzrie,irfan,ezanee,fitri,afham,heyqal, kak anis, anys faizurita, kak farahin, kak amalina. 


errr, tu je lahh kott. pfftttt, sorry if ada nama yg tertinggal. tak ingat lahhh. k.byeeee


No comments:

Post a Comment