________________________________________________________________________________________________________________________________

Friday

pffftttt. apa nii --'

14.1.0.2011


heyy. maaf. assalamualaikum. :D heeee, nak cerita. jomm. baca niehh dulu :) i cerita you baca. okayyy ? :D good. well, i dah lama kottt tak update. jadi ? entah. zzzzz. bosan. dahh diammmmaaaahhh. merepek je tahuu.

mula2 ingtkan hari ni nak peg rumah fiti tapi tak ada transport. so, bila dah ada transport, yang lain pulak macam apa je tak boleh pegi lah itu lah ini lah. bosan lah derr~ then, farah call. dia cakap tak peg rmah fiti ke ? then i said, tak pegg. dia pon cakap lahh, fiti nak peg skolah. tanya lah farah  ada apa ? dia cakap nak buat court bola jaring, dia pon ajak sekali peg. apalgii, mandi2 siap2, ikot :D #kantoi mandi lambat :3
lepas tuu, peg lah rumah farah then peg sekolahh :) buat lah court seperti yang dirancang, tibe2 dapat call, pfffttttt. nisha lah wehhh. tanya tanya semua. then, suruh dia dtg sekolah, dari maluri,ampang. hahaha. lepastu datang pelukk pelukk. rindu, lama tak jumpa :D lepastuu buat court sampai habiss. spray habis kak aida peg beli, then aku dduk ngan fiti. nisha ngan fara. perempuan ngan perempuan. gossiippp lah wei :D apa nak jadi lah >.< lepastuu dah siap, kita peg maktam. hujan babe, hujan :D apa lagii redahh je lahh. mula2 hujan tak lebat then berhenti. lepastuu jauh sikit hujan lebat. hahaha. best. mandi hujan. but sian nisha kena bukak kasut dia, ada batuu. dia jalan tak pakai kasut. sian :P lepastuu sampai maktam. makan mee bandung :D ABC. haha, hujan2 mkan abc. sedap lahh :) dah tu balik rumahh :) biasa je lahh. 



hahah. i do love rain. how bout you. besttt mandi hujan ;) tengok budak tuu comel je, hahaha

No comments:

Post a Comment