________________________________________________________________________________________________________________________________

Tuesday

11.11.11

A Great Day With A Great Buddies On A Great Date Was A Great Memories That Worth To Remeber :))


heyyheyy. ehem. assalamualaikum.. tak jawab dosa jawab sayang. pfffttt. ada orang sayang saya lahh. mana ? tuu, awak lah sebab awak jawab salam saya. uhuks uhuks. hahhaa. rindu blogg. rindu hambo takk ? takk. kayy fineee. merajuk.lalalala~ out of the topic. back to the topic please. hahaha


apa yang great nya ? tengok tarikh. hahah. masa tu hari jumaat. peg sekolah konon ada hal memang ada hal pun tapi macam tak ada apa pun tengah2 main carrom pn lee mintak tolong, mula mula kitaorg buat dunno je lahh, tapi bila pn.lee cakap ada choclate semua bangun tolong cikgu. ceittt tak ikhlas -,- hahaha. kitaorg tolong pn.lee tampal slip SPM atas meja. first time kami buat kerja tanpa bercakap cepat je siap. lepastu pn.lee bagi choc ingatkan sorg dapat lah 2 ke 3 ke rupanya SATU je. i repeat only ONE. bersyukur ? K bersyukur lah ni. alhamdulillah. hahaha, lepastu dah bosan sangat dah tuu, kiteorang pon tak makan lagii, pergilah al-bida'ah makan. then ada org call. pffttt. siapa ? rahsia. hahahha. lepastu pergi tasik. hahaha, pusing2 satu round orang jogging dalam pukul 11 tak pelik ke ? hahaha, lepastu pergi esso emergency case. lalaalalal~ then pergi speedmart veli ais krim. lepastu tibe2 terpacul soalan drpada mulut kawan aku nii. ''wehhh, condom ada perisa? boleh minum ke'' kitaorg dah tergelak besar dah time tuu. hahaha. thn,kitaorg terangkan yang sebenarnya tapi betul jugak kan kenapa condom ada perisa ? kayy, otak mula kuning. astaghfirullahalazim. then, balik tuu lalu ikut tasik jgk. kiteorg turun dalam satu barisan tak perasan jumpa satu uncle tu kiatorg sama-sama cakap good afternoon uncle. hahah. then jalan2. damn. best. sampais ekolah macam biasalah semua balik. tapi yang tak best tu semua pandang kami lain macam. kitaorg tak ponteng sekolah lahh, cuma kitaorg yang rajin pergi sekolahh.


hahah. Kayy itu sahaja cerita. lalalala~ byeee. blog baru edit. sakai ? thanks :) baru pandai edit sendiri. hahaha. :DDDD

2 comments: