________________________________________________________________________________________________________________________________

Thursday

new life

life at hostel


assalamualaikum, hey all. hoyyyyyy blog! imichhhuuuuuu so much. miss me much? aku tahu! dah bersawang dah blog aku nii, penat weh nak bersihkan blog aku ni *lap peluh* siapa rindu saya angkat kaki *krikkrik* kayy aku faham. hehehe. lama gila kan tak update blog. buka-bukak tengok pergh apa benda ni? blog pun dah tukar baruu, hahaha. rindu wehh nak update blog mana sempat nak update sekarang. kenapa? wehh, baca lah kat atas tuu LIFE AT HOSTEL. aku kan dah jadi dak-dak asrama. sekolah baru aku kat TEKNIK GOMBAK. just okay lah sekolah tuu :) tapi SMK TAMAN DESA tetap yang terbaik. rindu prs, rindu cikgu and paling penting rindu kawan-kawan. ramai jgak yang dah pindah. hmm.. bukan nak cerita pasal tu, tapi nak cerita about my new life.

at first memang lah tak nak masuk asrama, sebab aku takut tak ada kawan, tapi budak dorm aku gentle best gila! tak boleh lupa masa first day tuu, hanan KD, bajet gila. haha, orang yang duduk sebelah katil aku mimi, aku panggil dia baby, kalau malam2 dia lah yang aku peluk. hehe, hawa pun asyik gaduh je dnegan dia. haha. yang lain pun nomad, eda, aliya, seha,nad senyap je tapi pandai, amira tu kiatorg panggil dia kak long, and hani and izaty dorang masuk lambat tapi dorang sekepala dengan kitaorg.

 senior-senior aku? semua best even sometimes macam.... haha, faham-faham je lah. tapi dorang baik kadang-kadang tu pun gila-gila gak. haha, aku amik cousre apa ehh kat teknik? MECHANICAL ENGINEERING. memang tak susah weh, gentle. kay tak aku tipu je. march test pun cukup2 makan je aku nak cakap senang? memang tak lahh. kayy about the activities, macam memang pack gila. diciplines tu yang penting :) ecehhh, gaya cakap macam aku ni disiplin sangat -.-


dalam kelas, wehhhhhhhhhhhhhhhhhhh. budak-budak 4 mekanikal 4 memang rock! gentle tak tipu. macam kelas 3 gigih. ahhh, rindu dorang kat 3 gigih :( rindu taman desa. past is past. kayy fine -.- go on with my life. dah lah gila, otak semua masuk air, lepastuu kerja yang cikgu-cikgu bagi kalau siap tu memang something wrong ahh. tanya lah semua cikgu pasal 4M4, mesti cikgu akan cakap benda yang sama. ahaha. setakat ni tinggal 2-3 orang je cikgu yang tahan dengan perangai kitaorg. cikgu rock weh!


 tengok lah gambar kelas akuu :p hehe, blurr sikit.





ini je lah perempuan yang ada dalam 4M4. cuma nabilah je yang tak ada.

nampak tak kekecohannya? tipu, mana boleh nampak sebab tak kecoh. lawak? siapa buat lawak. lalalala~ ehhh, ada lagii. pfffttttt, aku join pantun SMTG





so ini lah team pantun SMTG 2012 with our beloved teacher pn.siti kamariah.

so guys, ini je lah yang mampu aku ceritakan, kalau sudi baca, tak sudi jangan baca :P hehehe. ahad ni nak balik asrama. percayalah cakap aku, pelajar asrama suka hari jumaat, tapi benci hari ahad. aku tak nak balik hostel. tapi kena balik jugak. wehh, dapat result mid-term nanti :( risau nya. leave everything to all. tawakal je :) bye semua... assalamualaikum. take care.





No comments:

Post a Comment