________________________________________________________________________________________________________________________________

Saturday

DAMN

CUTI NAK HABIS!


assalamualaikum.. heyhey. apa khabar rakan2 blogger. cehh bajet je -.- from now on nak posting every 2 week. ye ahh. 2 minggu sekali je kan balik :( 2 minggu tu je lah nak online, nak tweeting, nak blogging nak apa lagii? haaaa, nak semua ahh. baru tak bersawang blog aku nii. sekarang kan musim 5s. kena lahh, sifar habuk, debu sawang semua lah! semangat wehhh. penat weh kemas blok, then kemas kelas. habis setiap petang masa prep aku korbankan untuk datang kelas. ceh bajet. ayat tak boleh blaa. tapi datang petang pun best. hewhew. sebab......... ehem.. rahsia~

so, i've got my result and it so suck. result aku gentle terus gila. ye ahh, aku mana belajar. tapi ogos nanti aku dah tekad nak belajar. aku dengan eda dah janji nak struggle sama-sama. nampak tak tuu. struggle? oyeahh. kalau tak sedar sekarang, bila lagi nak sedar, *lap air mata* hahaha. bajet.

aku pergi sekolah hari ni, ada meeting prs. ya allah, bestnya sebab dapat jumpa kawan2. esok nak balik asrama dahh, tapi aku rasa macam cuti panjang lagii :( mana cukup 3 harii. tak samapi 3 hari pun padahal. baju semua tak iron. ahh lantaklah. hehehehe.

tu je nak cakap. rindu.. rindu serindu-rindunya. rindu wehh nak ber-belog. hahah, bajet terlebih dah nii.so bye! takecare all. assalamualaikum. jaga domo saya. hehe, mana domo? tuuuu, tak nampak? bahaya. hahahaha.

No comments:

Post a Comment